Menu

Over Swaentje

20190831_114220b

Via de yoga gids ik je door de oefeningen heen. Zodat je je weg naar binnen vind. Het contact met jouw natuur. Ik help je op eigen wijze in de yoga te stromen, te ontspannen, op te laden. Jezelf te zijn.

De yoga die ik geef is een vrije eigentijdse manier van diverse yogatradities.

Voor ieder individu toegankelijk om te beoefenen. In de oefeningen te ervaren.

Vanaf 1989 ben ik actief met yoga; intensieve cursuservaring vrouwenyoga, 4-jarige docentenopleiding bij yogaschool Satya, Hatha en Raja yoga, specialisaties Samsara kinderyoga , Daraluza zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding , Shantala babymassage en Fusion hormoonyoga.

Rimba Kokkelink, mijn eerste  yogalerares van wie ik zo veel heb mogen leren is nog steeds voor mij een” inspiratiebron”.
Rita Beintema, een van de grondlegsters van de yoga in Nederland heeft veel invloed in mijn yoga lessen met vrouwen.
Met de dynamische Hormoon serie van Dinah Rodriques ben ik ruim 5 jaar geleden begonnen. Ik wou dat ik daar 30 jaar geleden al mee was begonnen!

Verder zijn de ervaringen van het leven zelf mijn grootste inspiratiebron.

Ik vind Yoga een prachtig vak om door te mogen geven. Het geeft mij veel voldoening om ervaringen uit te wisselen met mijn cursisten.

Naast yogadocente ben ik vele jaren werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster, babyspecialist en kraamverzorgende.

In 2001 ben ik begonnen met yogales te geven. Nu in 2021 start ik in De Krim met mijn eigen yogastudio. Door de corona pandemie is er ook online yoga bij gekomen.

Welkom!